Tjänster

Vi hjälper alla 

Du som bor i Kävlinge, Lomma, Bjärred, Löddeköpinge eller Staffanstorp, eller i någon annan stad eller ort i närheten, och som är intresserad av att få hjälp inom renovering har kommit till rätt företag. Här hos oss på S.Sköld Byggentreprenad, så genomför vi det allra mesta som rör renovering och liknande arbetsuppgifter. Med vår hjälp blir det enkelt och kostnadseffektivt att få ett snyggt bygge och en renovering som man verkligen kan vara nöjd med.

Självfallet hjälper vi både privatpersoner och företag, och om du tillhör den sistnämnda kategorin, så kan du dessutom använda dig av ROT-avdraget, som är en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner rätt att dra av en viss del av arbetskostnaden. I skrivande stund kan man dra av 30 procent via ROT-avdraget. Vi på S.Sköld Byggentreprenad kan det mesta som rör ROT-avdraget, så hör med oss, om du har någon fråga eller fundering kring ROT-avdraget.

Om du vill veta mera om de tjänster som vi erbjuder inom renovering och annat byggrelaterat, så tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig. Vi är av den uppfattningen att det varken finns ett för litet- eller ett för stort uppdrag. Vi hjälper sålunda alla och för oss är det en ära att genomföra uppdragen så att kunderna blir så nöjda som möjligt.